فواید چای سبز

تمام انواع چای موجود در باز اعم از چای سبز و چای سیاه و چای Oolong از گیاهی با نام کاملیل سیننسیس Camellia Sinensis بدست می‌ایند . تنها تفاوت این چای‌ها در فرآوری آنهاست.

چای سبز بر خلاف دو نوع دیگر چای هنگام فرآوری تخمیر نمی‌گردد به همین علت بسیاری از ترکیبات اولیه چای همچنان در برگ چای باقی‌مانده و هنگام استفاده آزاد می‌شود.

اگر چه هنوز شواهد علمی زیادی در زمینه اثرات مفید چای بدست نیامده است اما بعضی از تحقیقات نشان می‌دهند که چای میتواند در موارد زیر مفید باشد :

 

آترواسکلروز یا تصلب شرائین

دیسپلازی گردنه رحم

کاهش ریسک ابتلا به سرطان کولون

درمان کلسترول بالا

لوکوپنی

پوسیدگی دندان

 و کاهش وزن

 

 

همچنین اگر چه در زمینه‌های زیر مدارک علمی چندانی وجود ندارد اما شرکت‌های تولید کننده چای سبز اعتقاد دارند چای سبز دارای خواص زیر نیز می‌باشد :

کاهش ریسک ابتلا به سرطان پستان

بیماری کرون

هموکروماتوزیس

درمان تری‌گلیسیرید بالا

درمان کهیر

درمان عفونت‌ها

کاهش ریسک ابتلا به سرطان ریه

بهبود عملکرد سیستم ایمنی

/ 0 نظر / 10 بازدید