آرامش با یک فنجان چای

اگر یک روز خسته‌کننده را پشت سر گذاشته‌اید ، نوشیدنی را امتحان کنید که بنا برتحقیقات جدید ، واقعا از استرس می‌کاهد.
این تکنیک آرام‌بخش به سلامت قلب و
بهبود قدرت حافظه‌تان نیز کمک می‌کند.
محققان دانشگاه مک گیل دریافته‌اند استرس
طولانی مدت باعث افزایش سطوح کورتیزول می‌شود که به نوبه خود توانایی یادگیریجوانان و قدرت حافظه سالمندان را کاهش می‌دهد.
کورتیزول در صورتی که به میزان کم
ترشح شود تا حدی به تقویت حافظه کمک می‌کند و حتی کمی انرژی فراهم می‌کند اماهنگامی که با دوره‌های کوتاه تمدد اعصاب سطوح آن بالا می‌ماند ، استرس مزمن حاصل بهبروز مشکلاتی مانند عدم تعادل قند خون ، فشار خون بالا و کاهش جرم استخوانی و بافتعضلانی می‌انجامد.
به گزارش هلث لایف محققان دانشگاه کالج لندن مطالعه‌ای را بر
روی گروهی از افراد غیرسیگاری انجام دادند.

تازه ها

 

آنها این افراد را به دو گروه تقسیمآنها این افراد را به دو گروه تقسیم

کرده به گروه اول به مدت شش هفته چای سیاه و به گروه دیگر نوشیدنی کافئینه فاقدسایر اجزای چای دادند.
طی این مدت هر یک از افراد در معرض دو موقعیت استرس‌زا
قرار گرفتند. قبل و بعد از آزمایش پاسخ قلبی عروقی و سطوح کورتیزول خونشرکت‌کنندگان مورد ارزیابی قرار گرفت.
نتایج نشان دادند که این موقعیت‌ها باعث
افزایش فشار خون و ضربان قلب شدند. در کمتر از یک ساعت پس از انجام کار استرس‌زا ،در گروهی که چای نوشیده بودند ، سطوح کورتیزول تقریبا تا 50 درصد کاهش یافت در حالیکه این میزان برای گروه دوم 30 درصد بود.
همچنین قبل و بعد از آزمایش فعال شدن
پلاکت خون که نقش مهمی در ایجاد لخته‌های خونی دارد در گروهی که چای نوشیده بودندپایین‌تر بود.
محققان این مطالعه را حائز اهمیت می‌دانند زیرا ارتباط بین کاهش
بیماری‌های مزمن (مانند بیماری قلبی) با کاهش استرس مشخص شده است.
البته جزء
موثر چای در این مورد شناخته نشده است اما چای مخلوطی پیچیده شامل کاتچین‌ها، پلیفنل‌ها، فلاونوئیدها و اسیدهای آمینه است که مشخص شده بر نوروترنس میتورهای مغز اثردارند.

 

مطالعات زیادی نشان داده اند که چای موهبتی برای سلامت قلب و عروق محسوب می شود امابر اساس تحقیقات جدید افزودن شیر به آن این فوائد را خنثی می کند.
علت این امر
وجود پروتئین هایی در شیر به نام کازئین است که باچای تداخل می کند و غلظت کاتچینچای را کاهش می دهد. کاتچین ، فلاونوئیدی است که اثرات حفاظت بخش چای در باربربیماری قلبی به وجود آن ارتباط دارد.

چای را بدون شیر بنوشید 

تازه هامطالعات بسیار زیادی نشان داده اند که چایدر برابر بیماری قلبی اثر حفاظت بخش دارد.
به گفته محققان کم بودن وقوع حمله
قلبی در برخی قسمت های آسیا به همین اثر چای مربوط می شود در حالیکه درانگلستان چایچنین تاثیری را اعمال نمی کند.
محققان این مطالعه تفاوت فوق را ناشی ازافزودن
شیر به چای در انگلیس می دانند.

 

 

به گفته این محققان چای سیاه به میزان قابلبه گفته این محققان چای سیاه به میزان قابل

ملاحظه ای توانایی اتساع عروق را افزایش می دهد اما وقتی شیر به آن اضافه می شوداثر بیولوژِیک چای کاملا مخدوش می شود.

 

 

با آزمایشات بیشتر در موش آزمایشگاهیبا آزمایشات بیشتر در موش آزمایشگاهی

مشخص شد که چای باعث اتساع عروق خونی می شود اما افزودن شیر این اثر را از بین میبرد.
بنابراین توصیه محققان این است که چای را بدون شیر بنوشید. شیر علاوه بر بی
اثر کردن اثر چای بر اتساع عروق ، اثرات آنتی اکسیدانی و شاید ضد سرطانی ایننوشیدنی مفید را نیز خنثی می کند.

 

نوشیدن چای و کاهش خطر سرطان پوست

تحقیقات نشان می دهد افرادی که هر شب یک فنجان چای می نوشند ، کمتر به دو نوع شایعسرطان پوست مبتلا می شوند.
به گزارش رویترز ، محققان در بررسی بیش از 2200 نفر
دریافتند احتمال ابتلا به سرطان پوست در کسانی که چای می نوشیدند 20 تا 30 درصدکمتر بود.
این اثر حتی درمیان افرادی که به مدت چند دهه چای را ه عنوان نوشیدنی
همیشگی مصرف کرده بودند و آنها که بطور مرتب روزی 2 فنجان چای می نوشیدند مشهود تربود.
به هرحال یافته های فوق دال بر این نیست که افراد خود را در معرض نورشدید
خورشید قرار دهند و برای جبران آن یک فنجان چای بنوشند.
در ضمن این اثر در مورد
کسانی که قبلا به آفتاب سوختگی های دردناک مبتلا شده بودند مشاهده نشد.
با این
وجود نتایج حاصل این فرضیه را که آنتی اکسیدان های چای آسیب ناشی از اشعه ماوراءبنفش بر پوست را محدود می سازند ، حمایت می کند.
بویژه مشخص شده یکی از آنتی
اکسیدان های چای به نام اپی گالو کاتچین گالات EGCG سوختگی پوست ناشی از اشعهماوراء بنفش را کاهش می دهد.

تازه ها

بفرمایید

/ 0 نظر / 8 بازدید